Wie ben ik

Persoonlijke aandacht en service.

Neem contact op

EA staat voor Ellen Agnes mijn voornamen of voor wat ik sta, een Eerlijk Advies.

Al een eeuwigheid geleden kocht ik met manlief ons eerste huis in Zevenhuizen. Bij hetzelfde makelaarskantoor als waar wij kochten, solliciteerde ik een paar maanden later als secretaresse . Hier heb ik de liefde voor het vak geleerd en nooit meer kwijtgeraakt. Inmiddels 30 jaar later, waarvan bijna 25 jaar als beëdigd makelaar – taxateur, heb ik de nodige ervaring opgedaan bij kantoren in Zevenhuizen/Moerkapelle, Gouda, Zoetermeer en de laatste 12 jaar met heel veel plezier in de gemeente Pijnacker/Nootdorp.

Met deze ervaring durf ik het aan om de stap te maken om als zelfstandige verder te gaan. Hierbij heb ik bewust de keuze gemaakt om bij de NVM aangesloten te blijven. Een gedegen organisatie met een enorm netwerk, data en tools. Daarnaast ben ik ingeschreven in de registers van VastgoedCert en de NRVT.
Persoonlijke aandacht en service hebben bij mij al die jaren voorop gestaan, dit kan ik nu zeker verder uitdragen. Of het nu om een aankoopbegeleiding, taxatie of advies gaat, de klant mag van mij een eerlijk en onafhankelijk advies verwachten, waarbij “nee” ook een antwoord kan zijn.